Betaling

Hos Luksustrolden.dk, kan du betale med følgende Viabill, Mobilepay og følgende betalingskort:
Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Forbrugsforeningen, Maestro og JCB.

Betaler du med Mastercard eller et debetkort, bliver beløbet reserveret på din konto, inden vi hos Luksustrolden.dk hæver pengene.
Hvis du annullerer en ordre kan du risikere, at dine penge først bliver frigivet 30 dage efter ordren er placeret.
Dette er ikke noget Luksustrolden.dk har indflydelse på – det er dit pengeinstituttet, som reserverer dem. E-handelsfonden har lavet en lille forklaring herom, som du kan læse her

3D Secure
I bestræbelserne på at bekæmpe misbrug af  stjålende betalingskort har vi indført 3D Secure validering, når du betaler med kort. Det betyder at du modtager en SMS med en kode, som skal indtastes sammen med kortoplysningerne. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dit kort til 3D Secure, vil du første gang du handler, blive mødt med en NemID validering. Denne validering skal du kun foretage én gang, så er dit kort tilmeldt 3D Secure fremover. Dette er et lovkrav for alle Dankort og VISA betalinger over 450 kr.

Du vil blive mødt af 3D Secure når du:
Handler for over 450 kr. med Dankort.
Handler for 1000 kr. eller mere med andre korttyper.

Du kan tilmelde dit kort til 3D Secure og Verified by Visa her.
Vi beklager ulejligheden, men håber for din forståelse af hvor vigtigt det er at gøre livet sværere for svindlerne.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse din data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Luksustrolden.dk og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

Kortbetaling
Dankort – Visa-Dankort – Visa, Visa Electron – Mastercard – Forbrugsforeningen – Maestro – JCB (vi tager ingen kortgebyr)
Bemærk – Vi tager ikke gebyr ved betaling på Luksustrolden.dk

Anyday
En rente- og gebyrfri betalingsløsning, du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort. Den første rate på 25% vil blive trukket med det samme. Se vilkår her

ViaBill
Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her
Rente- og gebyrfrit saldo op til 2.000 kr.

MobilePay
Mulighed for MobilePay Checkout direkte fra din indkøbskurv

Børnepenge kredit
Hos Luksustrolden.dk har du mulighed for at betale med børnepenge. Bestil dine varer og få dem leveret hurtigt og vent med betale til de næste børnepenge kommer. Du skal købe for over 1000 kr. for at kunne benytte vores børnepenge service.

Det er kun muligt at betale med Dankort eller Visa/Dankort hvis du benytter vores “børnepenge Kredit”. Du skal skrive “børnepenge” i bemærknings feltet og blot vælge betalings formen “Kreditkort” på samme side, hvor du indtaster dine adresse oplysninger og vælger fragt metoden.

Datoerne for børnepenge er: 20. januar – 20. april – 20. juli – 20. oktober. Kommer pengene tidligere pga. weekend eller helligdage, trækkes beløbet på disse datoer.
Eksempel: hvis du bestiller varer d. 13 marts – og benytter børnepengeservice – så sender vi varerne med det samme men pengene trækkes først d. 20. april