Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 
Troldeæsken ApS
Østergade 11
3200 Helsinge
CVR: 30500571
T: +45 20706036
M: info@luksustrolden.dk

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Luksustrolden – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Betaling 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse data.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Luksustrolden.dk og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

3D Secure
Vi indført 3D Secure validering, når du betaler med kort. Det betyder at du modtager en SMS med en kode, som skal indtastes sammen med kortoplysningerne. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dit kort til 3D Secure, vil du første gang du handler, blive mødt med en NemID validering. Denne validering skal du kun foretage én gang, så er dit kort tilmeldt 3D Secure fremover. Dette er et lovkrav for alle Dankort og VISA betalinger over 450 kr.

Du vil blive mødt af 3D Secure når du:
Handler for over 450 kr. med Dankort.
Handler for 1000 kr. eller mere med andre korttyper.

Kortbetaling
Dankort – Visa – Mastercard – Visa Elektron – Forbrugsforeningen.
Vi tager ikke kortgebyrer.

Anyday
En rente- og gebyrfri betalingsløsning, du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort. Den første rate på 25% vil blive trukket med det samme. Se vilkår her

ViaBill
Du kan også betale med ViaBill.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her

MobilePay
Det er også muligt at betale via MobilePay Online.

Børnepenge kredit
Hos Luksustrolden.dk har du mulighed for at betale med børnepenge. Bestil dine varer og få dem leveret hurtigt og vent med betale til de næste børnepenge kommer. Du skal købe for over 1000 kr. for at kunne benytte vores børnepenge service.

Det er kun muligt at betale med Dankort eller Visa/Dankort hvis du benytter vores “børnepenge Kredit”. Du skal skrive “børnepenge” til bemærknings feltet og blot vælge betalings formen “Kreditkort” på samme side, hvor du indtaster dine adresse oplysninger og vælger fragt metoden.
Datoerne for børnepenge er: 20. januar – 20. april – 20. juli – 20. oktober. Kommer pengene tidligere pga. weekend eller helligdage, trækkes beløbet på disse datoer.
Eksempel: hvis du bestiller varer d. 13 marts – og benytter børnepengeservice – så sender vi varerne med det samme, men pengene trækkes først d. 20. april

Fragt
Hos luksustrolden.dk gør vi alt for at du modtager din bestilling så hurtigt som muligt. Pakker sendes alle hverdage og bestiller du inden kl. 14.00, sender vi samme dag.
Varene leveres indenfor 1-2 hverdag. Når din pakke er klar til at blive sendt vil du/I automatisk modtage en mail med pakken forsendelse- nummer (Track & Trace) alt sendes som pakker. Det betyder, at forsendelsen altid kan spores, hvis der skulle opstå problemer med leveringen.

GLS Pakkeshop* levering mandag – Fredag (29,00 DKK)
gratis fragt, hvis du køber for over 499 kr.

GLS Erhverv levering mandag – Fredag (39,00 DKK)
leveret til firma adresse

GLS Hjemmelevering levering mandag – Fredag (49,00 DKK)
leveret til privat adresse

Postnord – MyPack Collect levering mandag – Søndag (39,00 DKK)
leveret til den valgte pakkeshop

Postnord – MyPack Home levering mandag – Fredag (60,00 DKK)
leveret til privat adresse

Jeg henter selv pakken – mandag – Lørdag (0,00 DKK)
kontakt før afhentning tlf. 20 70 60 36 (Østergade 11, 3200 Helsinge)

De bedste ønsker om hurtig levering fra luksustrolden.dk

Fortrydelsesret  
Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 365 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@luksustrolden.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:
Troldeæsken/Luksustrolden
Østergade 11
DK-3200 Helsinge

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse i butikkens åbningstider.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, og vi anbefaler at pakkerne sendes med Track & Trace. 

Reklamationsret 
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 
Troldeæsken/Luksustrolden
Østergade 11
DK-3200 Helsinge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik  
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Luksustrolden indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af aftalen.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse derfor blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, PostNord og DAO.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden TrustPilot.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. 
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Personoplysningerne registreres hos Troldeæsken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på luksustrolden.dk er Troldeæsken ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@luksustrolden.dk. 

Cookies
På Luksustrolden.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Luksustrolden hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Luksustrolden.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Conny Nielsen på info@luksustrolden.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18-06-2022

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Troldeæsken/Luksustrolden
Østergade 11
DK-3200 Helsinge
E-mail info@luksustrolden.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)