Om os

Vi åbnede børnetøjs butikken Troldeæsken i 2006 med en mission om at levere kvalitets børnetøj og hjælpe vore kunder til den rigtige løsning, som ikke nødvendigvis er den dyreste. I butikken og på vores webshop luksustrolden.dk. Her finder du baby og børnetøj i størrelserne fra 0 til 16 år fra mange af de velkendte børnetøjs mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, En Fant, Petit by Sofie Schnoor, Hust & Claire, Hummel….
 
Luksustrolden.dk
Luksustrolden er vores webshop der er i løbende udvikling med at finde et godt sortiment af børnetøj, legetøj og baby udstyr til dig. Når du handler på luksustrolden.dk ønsker vi at du følger dig tryg hele vejen igennem og at du får en oplevelse af imødekommende service.  Har du spørgsmål til mål, størrelse eller en helt tredje ting, så skriv endelig til os på info@luksustrolden.dk
 
Butikken
Vores butik ligger placeret på Sjælland i Helsinge. Her har du mulighed for at mærke kvaliteten eller prøve en størrelse hvis du er i tvivl. Du bliver altid mødt med et smil og en imødekommen service. Det er vigtig for os at vore kunder og deres børn føler sig velkommen, når de handler i vores butik.
 
Butikkens åbningstider
Mandag kl. 10-17.30
Tirsdag kl. 10-17.30
Onsdag kl. 10-17.30
Torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-14
Søndag – Lukket
 
De varmeste hilsner fra os i 

Luksustrolden by Troldeæsken

Dorte Landergren
CEO and Founder

Nickolai Slotthgaard
Co Founder

Conny Nielsen
Head Marketing