Om os

Vi åbnede børnetøjs butikken Troldeæsken i 2006 med en mission om at levere kvalitets børnetøj og hjælpe vore kunder til den rigtige løsning, som ikke nødvendigvis er den dyreste. I 2020 valgte vi at lukke vores butik og udelukkende koncentrere os om vores webshop luksustrolden.dk. Her finder du baby og børnetøj i størrelserne fra 0 til 16 år fra mange af de velkendte børnetøjs mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, En Fant, Petit by Sofie Schnoor, Hust & Claire, Hummel….

Luksustrolden.dk
Luksustrolden er vores webshop der er i løbende udvikling med at finde et godt sortiment af børnetøj, legetøj og baby udstyr til dig. Når du handler på luksustrolden.dk ønsker vi at du følger dig tryg hele vejen igennem og at du får en oplevelse af imødekommende service.  Har du spørgsmål til mål, størrelse eller en helt tredje ting, så skriv endelig til os på info@luksustrolden.dk  

Showroom
Vores showroom ligger placeret på Sjælland i Helsinge. Her har du efter aftale mulighed for at mærke kvaliteten eller prøve en størrelse hvis du er i tvivl. Det er vigtig for os at vore kunder og deres børn føler sig velkommen når de handler på webshoppen eller besøger vores lille showroom, hvor du altid bliver mødt med et smil og en imødekommen service.

Showroom åbningstider
Mandag kl. 11-17.30
Fredag kl. 11-18
eller ring for aftale på tlf. +45 20 70 60 36 eller info@luksustrolden.dk  
Vores showroom ligger på Østergade 29, baghuset.
 
Showroom jule & nytårs åbningstider
22 december fra kl. 11-19
23 december fra kl. 11-19
27 december fra kl. 11-17.30
29 december fra kl. 11-17.30
31 december fra kl. 10-13


Vi sender pakker på alle hverdage og bestiller du inden kl. 14 sender vi samme dag.

De varmeste hilsner fra os i 
Luksustrolden by Troldeæsken