Bobbi Balloon silikone bestik – Blå

kr. 80,00

Dette yndige og praktiske silikonebestiksæt er perfekt til alle måltider. Bobbi-bestiksættet indeholder en babygaffel og en babyske, begge lavet af 100 % silikone.

Babyskeen og -gaflen er specielt designet til nye spiser. Det er det perfekte bestiksæt til babyer, der er ved at lære at spise. Det støtter processen med selvfodring med sine korte håndtag, der er designet præcis til dette formål. De korte håndtag er ergonomisk formet, så klodsede babyhænder kan holde dem, de har riller for et optimalt greb, og de har også en kvælningsbeskyttelse, der sikrer, at babyen ikke stikker bestikket for langt ned i halsen. De er nemme at rengøre og tåler opvaskemaskiner. De har en høj holdbarhed og er meget bøjelige på grund af den meget fleksible silikone.

Din babys sundhed og sikkerhed er vigtigst for os. Derfor er alle Bobbi silikoneprodukter testet og godkendt silikoneprodukter, der opfylder de højeste europæiske standarder for “fødevaresikre” stoffer; den strengere tyske LFGB-standard, der garanterer sikker og BPA-, BPS-, PVC-, bly- og phthalatfri silikone. Alle vores silikoneprodukter er testet af akkrediterede uafhængige organer. Silikone i fødevarekvalitet kan være et sikrere og mere praktisk alternativ til plastik på grund af dens nemme rengøring og hygiejniske egenskaber, dens elasticitet og ikke-porøse overflade, der ikke tillader bakterier at huse.

Ikke på lager

Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.