Bobbi Balloon silikone kop – Beige

kr. 140,00

Den perfekte træningsbæger til småbørn! Denne silikone suttekop er designet med håndtag, med låg og sugerør, og kan bruges på forskellige måder. Som en simpel åben kop, som drikkekop eller med sugerøret. Det er den perfekte kop til overgangsfasen, når barnet går fra flaske til kop, og kan bruges mange år frem.

Koppen er designet til at træne babyer til at udvikle deres egen fornemmelse for at drikke selvstændigt. De to håndtag er nemme at holde for små hænder og er perfekte til, at de små kan øve sig i at holde koppen selv. Halmen hjælper barnet med at forstå, hvordan man drikker, og dens tekstur af den bløde silikone er også perfekt til dit lille barns tandkød.

Drikkekoppen har et unikt tandhjulsdesign, så det er svært for børn at åbne låget, hvilket forhindrer dem i at spilde væske og lave rod. Når det sættes rigtigt på, er låget helt forseglet og forbliver på plads, hvilket gør det spildsikkert. Det intime design i låget kan sikre, at børn nemt kan sutte på sugerøret uden at det løber ud.

Bægeret er lavet af silikone, der ikke kan knækkes, hvilket gør det meget sikkert for spædbørn at bruge. Den er nem at rengøre og tåler høje temperaturer opvaskemaskine, mikrobølgeovn og er sikker til at koge, fryse.

Ikke på lager

Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.