Bobbi Balloon silikone skål – Beige

kr. 130,00

Denne praktiske silikoneskål er perfekt til alle måltider. Skålen er lavet af 100 % silikone, som er let at rengøre og kan tåle både høje og lave temperaturer. Denne silikoneskål er designet specielt til de nye spisere. Det er den perfekte skål til babyer, der er ved at lære at spise. Den stærke sugebund hjælper skålen med at blive stående på bordet, så maden ikke ender på både baby og mor. Den hjælper med at udvikle selvspisning og finmotorik.

Den er nem at rengøre og tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, ovn og fryser. Den har en høj holdbarhed og er meget bøjelig på grund af den fleksible silikone. Den kan derfor nemt rulles sammen til alle slags og størrelser af poser.

Din babys sundhed og sikkerhed er vigtigst for os. Derfor er alle Bobbi silikoneprodukter testet og godkendt silikoneprodukter, der opfylder de højeste europæiske standarder for “fødevaresikre” stoffer; den strengere tyske LFGB-standard, der garanterer sikker og BPA-, BPS-, PVC-, bly- og phthalatfri silikone. Alle vores silikoneprodukter er testet af akkrediterede uafhængige organer. Silikone i fødevarekvalitet kan være et sikrere og mere praktisk alternativ til plastik på grund af dens nemme rengøring og hygiejniske egenskaber, dens elasticitet og ikke-porøse overflade, der ikke tillader bakterier at holde sig i.

5 på lager

Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.